In curand „Gala ASPIS 2016”

aspisA trecut încă un an de activitate în care Asociatia ASPIS sprijinta de prietenii si sponsorii sai, dar si de Consiliul Cultural al Municipiul Arad a desfasurat activitati in folosul comunităţii arădene. Ne apropiem de Gala ASPIS 2016 (ce va marca şapte ani de servicii sociale) care e organizată de o echipă plină de entuziasm in data de 4 noiembrie la Hotelul Leon din Arad. Vom delecta invitatii nostri cu un program artistic exclusiv si o cina speciala. Continuand „traditia” inceputa anul trecut cand am propus participantilor un meniu „à la francaise” in acest an ne vom delecta invitatii cu un meniu „à la belge”. Intr-o atmosfera presarata de muzica clasica si momente teatrale vom convinge participantii ca beneficiarii ASPIS sunt fericiti si multumiti de modul in care sunt asistati. La evenimentul privat special au fost invitati pe langa reprezentati de onoare ai autoritatilor locale din Arad si Vladimirescu si judetene Arad prietenii si sustinatorii ASPIS din sectorul privat. Beneficiarii ASPIS vor contribui la atmosfera de sarbatoare si gazdele noastre restaurantul Leon ne vor delecta ca si in anul anterior cu specialitati culinare. Vom reveni dupa eveniment cu detalii !

Asociatia ASPIS