AFTERSCHOOL ASPIS : Organizatia Tinerilor cu Initiativa Arad a dat o mana de ajutor Asociatiei ASPIS

In cadrul parteneriatului dintre ASPIS si Organizatia Tinerilor cu Initiativa Arad (OTI) am primit azi la Afterschool ASPIS vizita voluntarilor EVS.

evs5

Tinerii voluntari au invatat copiii sa confectioneze „carti” despre ei, despre viata si intamplarile lor.

evs4

Au descris in aceste carti autobiografice in cateva cuvinte cine sunt ei si care le sunt preferintele. Toate acestea in limba engleza si spaniola!

evs6

Le multumim voluntarilor EVS si organizatiei Tinerilor cu Initiativa Arad pentru ajutorul si implicarea lor, care este binevenita mereu.

evs1

O.T.I. beneficiaza de fonduri europene in cadrul programului ERASMUS+. OTI si-a început activitatea în anul 2007 și de atunci este un promotor activ și în creștere a valorilor europene în comunitatea sa, fiind convingerea lor fermă că implicarea tinerilor din diferite țări în îmbunătățirea condițiilor de aici va îmbunătăți calitatea proiectelor, prin adăugarea unei perspective globale care, în ultimii ani, a crescut in importanta.

ASPIS activeaza din 2009 in Arad si Vladimirescu, urmarind imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu nevoi speciale si defavorizate social. Dorim sa fim un scut, o pavaza pentru beneficarii nostri invatandu-i, asistandu-i la domiciliu si stimuland reintegrarea lor in societate si campul muncii.