Suntem utili societatii! Beneficiarii ASPIS planteaza salcami in cartierul Westfield

Ieri, 19 noiembrie, diz de dimineața beneficiarele şi echipa ASPIS au fost alături de Westfield la inițiativa acestora de a planta pomi. Acțiunea face parte din programul Asociației Euromediu, cu sprijinul căreia mai multe companii și voluntari din Arad se vor implica în plantarea, până la sfârșitul lunii noiembrie, a 5000 de copaci în oraș și în împrejurimile sale.
16-11-18-salcami-wesfield2
Impreuna cu Cristina Halgatina si cel mai tanar voluntar „permanent” ASPIS, Claudia H, beneficiarele ASPIS, Gina , Diana si Lavinia, au dat o mana de ajutor in cartierul rezidential Westfield. Grupul de Suport si Socializare se intalneste in fiecare saptamana si organizeaza sub coordonarea lui Ani Adam, lucrator social si supervizarea asistentului social si psihoterapeutului Aniela de Vegvar diverse activitati de reintegrare sociala utile beneficiarelor, dar si societatii precum si cele de mediu.

„Te asteptam si pe tine la activitatile Grupului de Suport si Socializare ASPIS din Arad, Vladimirescu; dar si din alte localitati unde mai facem excursii. E fain, la ASPIS! „

16-11-18-salcami-wesfield1

Peste ani si ani acesti viitori arbori vor proteja cu umbra lor trecatorii asa cum ASPIS protejeaza acum beneficiarii sai. O picatura in oceanul de nevoi de mediu in Arad, dar o mare bucurie si ocazie de socializare pentru beneficiarele Grupului de Suport si Socializare ASPIS.

Multumim Westfield pentru ca faceti posibile prin sprijininul vostru financiar o mare parte din activitatile ASPIS si ne bucuram sa va fim alaturi in actiunile de mediu ale celei mai frumoase  zone rezidentiale din Arad.

16-11-18-salcami-wesfield

Actiunea, organizata de Westfield s-a desfasurat in cartierul rezidential cu acelasi nume: „Credem într-un mediu sănătos și într-un stil de viață de calitate – care îți permite să te bucuri de natură și aer curat în fiecare zi, în propria ta grădină și în propriul tău oraș. Dacă și tu crezi că e important aerul pe care îl respiră copiii tăi, te așteptăm cu mare drag sâmbătă, 19 noiembrie ora 10, în Westfield – să plantăm împreună 500 de copaci pe raza cartierului!” au mentionat organizatorii.

16-11-18-salcami-wesfield-0Courtesy: Westfield (https://www.facebook.com/WESTFIELDARAD/)

Westfield este mai mult decât un cartier cu vile – este un concept ambițios de lifestyle, care a deschis drumul spre un stil de viață de calitate, în Arad și în vestul țării.

Pentru mai multe detalii despre Westfield consultati website http://www.westfield.ro/  sau pagina Facebook: https://www.facebook.com/pg/WESTFIELDARAD/about/?ref=page_internal .