Curs de parenting la Scoala Ilarion Felea

In 25 noiembrie Asociatia ASPIS a organizat cu sprijinul doamnei director Iova Dana primul curs de parenting la Scoala Ilarion Felea din Arad. Aniela de Vegvar, asistent social si psihoterapeut de a explicat   parintilor copiilor pe care ASPIS ii asista ocazional, principii de baza pentru buna crestere a copiilor si evitarea abuszului de orice fel asupra lor.

parenting2

Toată echipa ASPIS a pregătit cu o zi inainte activitatea destinată părinților tineri, la pregatiri participand si beneficiarii cu nevoi speciale de la Grupul de Suport si Socializare care se mareste la numar pe zi ce trece. Multumim Ani (lucrator social ASPIS), Gina, Diana si Lavi pentru sprijin!

parenting1

Ne-am bucurat să întâlnim părinți cărora le pasă cu adevărat de copiii lor şi care sunt deschişi să învețe lucruri noi. Vom continua aceste activitati pentru ca ne pasa de copiii si parintii care locuiesc intr-un din zonele cele mai defavorizate ale Aradului, cartierul „Checheci”.

parenting3

Mulțumim doamnei director Iova Dana pentru colaborare!

parenting6