ASPIS si Operatiunea „Craciun pentru toti copiii”

De 1 decembrie, echipa ASPIS împreună cu beneficiarele noastre, voluntari şi prieteni, ne-am transformat în ajutoarele lui Moş Crăciun, descărcînd cadouri pregătite pentru copii.

Fetele de la Grupul de suport si socializare au ajutat la descarcarea cadourilor si depozitarea acestora. Aceasta actiune va face fericiti sute de copiii printr care si copiii de la Afterschool ASPIS.

Initiata de organizatia Samaritan’s Purse „Operation Christmas Child” actiunea distribuie cadouri de Craciun copiilor din medii defavorizate sau cu nevoi speciale.

Cunscuta si sub numele de „Christmas in a Shoebox” (Craciun intr-o cutie de pantofi) actiunea mobilizeaza adulti si copii sa pregateasca cadouri si sa le trimita copiiilor din toata lumea. Aradul beneficiaza de „shoeboxuri” inca din primii ani de dupa 1990.

Samaritan’s Purse este o organizatie internationala care prin bisericile locale proclameaza si demonstreaza dragostea lui Dumnezeu in comunitatile din Africa, Europa de Est si Asia Centrala. https://www.samaritans-purse.org.uk/what-we-do/operation-christmas-child/ O organizatie globala care a furnizat ajutor spiritual si fizic oamenilor in nevoi din toata lumea incepand cu 1970. Organizatia are filiale in SUA, Canada, Germania si Australia.